Landslagstalangen gör proffsdebut på historiska Fight Club Rush 8!

✔ Ytterligare en spännade matchning klar för FCR 8 - Se matchkortet här!

Matchkortet för historiska Fight Club Rush 8 (FCR 8), den första svenska kampsportsgalan på UFC Fight Pass, fortsätter att växa!

MMAnytt kan nu rapportera att landslagstalangen Zoran Milic kommer att göra sin proffsdebut mot Rohulla Yousefi i en flugviktsmatch på FCR 8 den sjätte mars, något som nyligen annonserades av organisationen.

I huvudmatchen vi den svenske publikfavoriten Fernando Flores mot den stigande brasilianske talangen Felipe Lima. Dessutom återvänder Ilaz Zabelaj till FCR efter en av förra årets bästa svenska matcher för ett möte med svenska mästaren Jonny Touma.

Alexander Lindgren vs Christian Stigenberg är också klart – ett klassiskt derby mellan Västerås och Gävle!


RELATERAT:


Milic har mött några av de allra bästa på den svenska A-klasscenen, som ovannämnde Touma samt Kevin Osorio. Han gick sin första match i FCR mot Fadi Asfar under organisationens tredje gala, i en oerhört underhållande match som Milic vann på delat domslut. Milic har dessutom representerat Sverige i både Europa- och världsmästerskapen i A-klass-MMA.

Yousefi har gjort flera framträdanden på FCR, med A-klassegrar mot Rekar Zana och Safiullah Husseini. Förra sommaren gjorde Yousefi proffsdebut mot ovannämnde Asfar i den delade huvudmatchen under FCR 7.

Yousefi inledde i ett hårt tempo men hamnade så småningom på marken där Asfar vann på rear naked choke. Kolla in det spännande matchkortet inför FCR 8.

Fight Club Rush 8: Matchkort

 • Catchvikt 64 kg: Fernando Flores vs Felipe Lima
 • Bantamvikt: Jonny Touma vs Ilaz Zabelaj
 • Weltervikt: Alexander Lindgren vs Christian Stigenberg
 • Flugvikt: Zoran Milic vs Rohulla Yousefi

Vem vinner flugviktsmötet: Zoran Milic eller Rohulla Yousefi?

 

Foto: Stefan Romare

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...