Vändningen: Svensken dominerar – förlorar plötsligt på TKO

✔ Briljerar i stormatchen - då prickas han bakom örat

BRAVE Combat Federation höll precis sin 45:e MMA-gala i Bahrain, där svenske Zvonimir Kralj gick delad huvudmatch.

Den 28-årige Göteborgsfajtern tog sig an sin tuffaste motståndare hittills i form av Mohamed Said Maalem, som kom in till mötet med fem raka segrar bakom sig och ett proffessionellt record på 10-3. Avtalad matchvikt var 97 kilo.

Kralj inledde starkt och dominerade i princip matchen från start. Han varierade mellan välplacerade slag och sparkar, samtidigt som han lyckades hålla fajten i sin distans istället för att låta sig hamna på marken mot Said Maalem som är en stark brottare.

Zvonimir Kralj golvad efter vild slagväxling

Några minuter in i rond ett gav sig Kralj dock in i en vild slagväxling där bägge fajters gav och tog emot hårda smällar. Då fick Said Maalem plötsligt in ett klockrent slag bakom örat på svensken – som föll till mattan.

Kralj knockades inte och golvades inte heller särskilt brutalt. Däremot följde Said Maalem upp med ett flertal slag på marken mot den skakade svensken – som förgäves försökte ta sig ur knipan innan domaren till slut klev emellan.

Tre minuter och 50 sekunder in i rond ett stoppades fajten och Said Maalem vann därmed via TKO.

Detta var Kraljs tredje fajt i BRAVE och förlusten bryter nu en sex matcher lång vinstsvit. “The Croatian Sensation” är nu 7-4 som proffs.


LÄS MER: Svensken planerar blodbad: “Misshandlar honom rejält”

LÄS OCKSÅ: MMA-fajtern brutalt ärlig om ångesten: “Grät varje gång”


 

Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...