KLART: Här är vinnaren av nyårsresan till Las Vegas

Tävlingen är avgjord. En lycklig vinnare vid namn Jimmy får nu ta med sig en vän till Las Vegas över nyår - och se UFC 219 live på plats i T-Mobile Arena.

I mitten av november drog MMAnytts samarbetspartner Ohmbet.se igång en ny stor tävling, där ett lyxigt resepaket för två till Las Vegas med flyg, hotellnätter och VIP-biljetter till UFC 219 stod på spel. Tävlingen är nu avgjord och den lyckliga vinnaren heter Jimmy.

Grattis till Jimmy_85 från Stockholm, Sverige som är vinnare till UFC 219 & Nyårs resa till Las Vegas! Tack alla som deltog. Vi kommer att fortsätta komma ut med fler grymma MMA resor, för vi är #StörstPåMMA

Publicerat av OhmbetSverige den 18 december 2017

 

Jimmy, från Stockholm, kommer nu få ta med sig en vän till Las Vegas över nyår och uppleva stormatcher som Cris Cyborg vs. Holly Holm och Khabib Nurmagomedov vs. Edson Barboza live på plats i T-Mobile Arena.

Ohmbet.se anordnar flera resetävlingar och annat skoj på löpande band. Har du inte öppnat ett konto hos bettingsidan med världens bästa UFC-odds? Gör det då här!

Kategorier
Sponsrat inlägg

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...