UFC Rotterdam: Spela MMA Pick’Em med Ohmbet – 25 000 kronor i vinstpotten!

Tippa kvällens tolv matcher på UFC-galan i Rotterdam - så är du med när 25 000 kronor står på spel i Ohmbets Pick'Em-utmaning!

MMA Pick’Em med vår samarbetspartner Ohmbet.se är ungefär som Stryktipset för fotboll. Med endast en tia som insats kan du vara med när upp till 25 000 kronor står på spel i prispotten – varje UFC-gala!

Utöver den attraktiva vinstpotten får du också behålla den saftiga kupongvinsten om hela tipsraden går in.

Så här spelar du MMA Pick’Em:

Att gå med i Ohmbets MMA Pick’Em är hur enkelt som helst. Det enda du behöver göra för att delta är att placera ett eller flera spel med minst 10 kronors insats, där du kryssar i dina tips på UFC-galans samtliga matcher. Systemspel är ej tillåtet.

Varje deltagare tillåts ha upp till fem spelkuponger som räknas med i den aktuella Pick’Em-omgången. De kuponger som räknas är de första fem som du lägger från ditt spelkonto.

Har du inte redan registrerat dig på Ohmbet? Klicka här för att öppna ett konto.

Veckans Pick’Em-omgång:

Under kvällen med start klockan 17.45 går UFC Fight Night 115: Volkov vs. Struve (även kallad UFC Rotterdam) av stapeln i Rotterdam, Nederländerna.

I galans huvudmatch får vi se två topp 10-rankade tungviktare drabba samman, där ryssen Alexander Volkov tar sig an hemmafavoriten Stefan Struve. Det delade huvudeventet utgörs av en mellanviktsmatch där den afghanske veteranen Siyar Bahadurzada ställs mot den obesegrade australiensaren Rob Wilkinson.

På galans underkort får vi även se ett gäng lovande fighters såsom Darren Till och Mairbek Taisumov i spännande matcher, liksom den danske talangen Mads Burnell som gör sin UFC-debut.

Totalt väntar tolv spännande matcher – vilket sätter 25 000 kronor på spel i veckans vinstpott.

Matchkortet och oddsen:

Utdelningsstruktur:

Vinstpotten för respektive gala avgörs av antalet matcher, enligt utdelningsmodellen nedan.

Antal matcher Total prispott Utdelning vid alla rätt Utdelning vid ett fel
12 matcher eller fler 25 000 kr 20 000 kr 5000 kr
11 matcher eller färre 5000 kr 4000 kr 1000 kr

Pricka in de fighters du tror på och ta chansen att kamma hem storvinsten! Läs mer om vilka regler och villkor som gäller här.

Lycka till!

OHMNYTT

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Sponsrat inlägg

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara