12 ögonblick – Trophy MMA

MMAnytts fotograf Reza Hosseini var på plats i Amiralen och har tillsammans med MMAnytt valt ut tolv av de bästa bilderna som togs under galan.

Galans sista match slutar med tystnad som sedan följs av applåder för Kamil Selwa, som precis knockade hemmafavoriten Emil Hartsner brutalt. Det blev ett snopet slut på en lysande gala, som bjöd på knockouter, submissions samt matcher som gick tiden ut. Vi får spola tillbaks ett par timmar för en helheltsbild.

Dansken Mads Burnell inledde huvudkortet genom att leva upp till all hype med en dominant seger över Nasir Auobi. Malmösonen Aoubi utstrålande kämpaglöd och hjärta med det räckte inte för seger mot den grapplingstarka dansken från Rumble Sports. Denna matchen inledde ett huvudkort som därefter endast bjöd på avslut.

Malmösonen Mohammed Abdallah bjöd på en av galans överlägset mest underhållande matcher mot den motiverade och underskattade polacken Michal Wiencek. Herrarna krigade fram och tillbaks, sänkte varandra och lämnade allt i buren. Till slut kopplade Abdallah en giljotin osm avslutade det delade huvudevenemanget.

Det blev en blandad pott för hemmafavoriterna, men en vinst för svensk MMA i helhet.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Svenska FightersTrophy MMA

All in