Alexander Gustafsson UFC Stockholm - Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Alexander Gustafsson gästar Joe Rogan Experience nästa vecka

✅Svenske stjärnan klar för den populära podcasten ✅"The Mauler" inte långt ifrån ny titelchans

Den svenske lätt tungviktaren Alexander “The Mauler” Gustafsson (18-4) var senast aktuell på hemmaplan när han knockade den brasilianske forne titelutmanaren Glover Teixeira i den femte ronden i vad utöver avslutet var en strålande prestation. Med två raka segrar och en rankning på förstaplats i divisionen efter mästaren och rivalen Daniel Cormier är svensken i en utmärkt position att utmana om titeln i en returmatch.

Dock så är Cormier uppbokad för en superfight mot tungviktsmästaren Stipe Miocic och många andra i divisionens topp är inte tillgängliga för match. Den forne mellanviktsmästaren Luke Rockhold har visat intresse för match mot Gustafsson, men “The Mauler” har inte officiellt bokats för match.

De svenska fansen har dock något konkret att se frame mot vad gäller Gustafsson – Lätt tungviktaren är nämligen inbokad som gäst under ett avsnitt av UFC-kommentatorn Joe Rogans populära och omdiskuterade pocast; The Joe Rogan Experience.

Rogans podcast har en stor skara följare och han har haft flera kända MMA-fighters som gästat, som bland annat Kevin Lee och ovannämnda Miocic. Med tanke på förändringarna som sker i lätt tungviktsdivisionen finns det flera möjligheter för svensken att återta sin plats i rampljuset, och en uppmärksammad diskussion med Rogan är en utmärkt plats att börja. Ärendet kommer att uppdateras löpande på MMAnytt.

Vem vill du se Gustafsson möta härnäst?

 

Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...