Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

NEJ! Jon Jones KNOCKAR Alexander Gustafsson – vinner UFC-bĂ€ltet igen!

🎩 VIDEO+TEXT ✅ "Bones" besegrar "The Mauler" igen

MMAnytt Àr pÄ plats i The Forum i Inglewood, Kalifornien för nyÄrsgalan UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2, som precis avrundades med den efterlÀngtade returfighten mellan den svenske MMA-stjÀrnan Alexander Gustafsson och den kontroversiella amerikanen Jon Jones.

Herrarna möttes först för lite över fem Ă„r sedan i vad som blev ett vĂ€ldigt spĂ€nnande krig. Titelfighten var oerhört jĂ€mn, men segern gavs dĂ„ till “Bones” efter ett omdiskuterat domslut. Det var med andra ord en riktigt revanschsugen “The Mauler” som kom in i detta returmöte.

Tredje förlorade titelmatchen för Alexander Gustafsson

TyvÀrr blev det ingen svensk bÀltesvinst denna gÄng heller. Gustafsson bjöd Äterigen pÄ en stark insats och titelmatchen inleddes med tvÄ jÀmna ronder. Men i den tredje ronden sÀkrade Jones en nedtagning och det var början pÄ slutet.

Jones kunde sÄ smÄningom knocka Gustafsson pÄ marken med brutal ground and pound.

Gustafsson har nu förlorat sin tredje titelfight i UFC – medan Jones Ă„ andra sidan har vunnit en titel i UFC för fjĂ€rde gĂ„ngen.

Jones Àr fortfarande obesegrad om man bortser frÄn en ifrÄgasatt förlust via diskvalifikation.

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson 2 – highlights:

Jones vs. Gustafsson 2 – resultat och statistik:

Officiellt resultat: #1 Jon Jones besegrade Alexander Gustafsson via KO (slag) i rond 3 (2:02).


RELATERAT: UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 – Resultat och Statistik


 

Kategorier
Alexander GustafssonJon JonesSenaste NyttUFC 232

Ashah Tafari Àr en tidigare landslagsman och nordisk mÀstare i karate som har jobbat pÄ MMAnytt sedan mars 2015. PÄ ett eller annat sÀtt har han sysslat med kampsport nÀstan hela sitt liv och idag Àr han en riktig MMA-nörd pÄ heltid likvÀl som en flitig domare i karate.

Svara