Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

NEJ! Jon Jones KNOCKAR Alexander Gustafsson Рvinner UFC-bältet igen!

ūüé¶ VIDEO+TEXT ‚úÖ "Bones" besegrar "The Mauler" igen

MMAnytt är på plats i The Forum i Inglewood, Kalifornien för nyårsgalan UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2, som precis avrundades med den efterlängtade returfighten mellan den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson och den kontroversiella amerikanen Jon Jones.

Herrarna m√∂ttes f√∂rst f√∂r lite √∂ver fem √•r sedan i vad som blev ett v√§ldigt sp√§nnande krig. Titelfighten var oerh√∂rt j√§mn, men segern gavs d√• till “Bones” efter ett omdiskuterat domslut. Det var med andra ord en riktigt revanschsugen “The Mauler” som kom in i detta returm√∂te.

Tredje förlorade titelmatchen för Alexander Gustafsson

Tyvärr blev det ingen svensk bältesvinst denna gång heller. Gustafsson bjöd återigen på en stark insats och titelmatchen inleddes med två jämna ronder. Men i den tredje ronden säkrade Jones en nedtagning och det var början på slutet.

Jones kunde så småningom knocka Gustafsson på marken med brutal ground and pound.

Gustafsson har nu förlorat sin tredje titelfight i UFC Рmedan Jones å andra sidan har vunnit en titel i UFC för fjärde gången.

Jones är fortfarande obesegrad om man bortser från en ifrågasatt förlust via diskvalifikation.

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson 2 – highlights:

Jones vs. Gustafsson 2 – resultat och statistik:

Officiellt resultat: #1 Jon Jones besegrade Alexander Gustafsson via KO (slag) i rond 3 (2:02).


RELATERAT: UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 – Resultat och Statistik


 

ūüí™ Sugen p√• att betta p√• helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ‚ÜóÔłŹ odds p√• samtliga matcher. ūüĒě 18+ g√§ller f√∂r spel. Spelar du f√∂r mycket? Bes√∂k St√∂dlinjen.se
Kategorier
Alexander GustafssonJon JonesSenaste NyttUFC 232

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara