Alexander Gustafsson uppehåll
Foto: Khim Hjern / MMAnytt

Alexander “The Mauler” Gustafsson: “Jag är redo så fort samtalet kommer”

Alexander "The Mauler" Gustafsson är redo att acceptera en match mot vinnaren i titelmatchen mellan Daniel Cormier och Jon Jones i natt.

I natt gör mästaren Daniel Cormier och Jon Jones äntligen upp om det lätta tungviktsbältet när de drabbar samman i huvudmatchen på UFC 214: Cormier vs. Jones 2 i Anaheim, Kalifornien.

En som har förlorat mot både Cormier och Jones med minsta möjliga marginal är Alexander “The Mauler” Gustafsson. I ett nyligt inlägg förklarar den #2-rankade svensken att han kommer att följa matchen från sin sommarstuga, och är redo att möta segraren:

“Blir inte ringrostig”

Gustafsson övertygade stort i sin senaste match då han knockade den topprankade brassen Glover Teixeira inför ett fullsatt Globen. För Aftonbladet berättar han att inte fått något erbjudande om en match mot vinnaren mellan Cormier och Jones ännu – men att han kommer att tacka ja direkt om det kommer. Han gissar att en sådan match kan komma att bli av till vintern:

“Jag har inte hört något än, men kommer det ett erbjudande så tar jag matchen direkt! Det här med att gå en match om året spelar ingen roll för mig, jag blir inte ringrostig. Jag är redo så fort samtalet kommer.”

“Det beror lite på hur matchen mellan ”DC” och Jones går. Det kanske blir fem ronder och att de behöver någon månads vila efteråt. Vi pratar kanske tidigast i vinter,” säger Gustafsson.

LÄS MER Alexander Gustafsson förklarar attacken mot Jon Jones: “Gillar honom inte som person”

 

Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara