Stor presskonferens med Alexander Gustafsson, Reza Madadi & fler!

✅ Öppet för allmänheten! ✅ Streama live på MMAnytt!

I kväll klockan 18.00 håller den svenska MMA-organisationen AK Fighting Championship en stor presskonferens inför sina kommande event – AKFC 2 i Stockholm den 16 november och AKFC 3 i Göteborg den 11 december. Där kommer vi bland annat få höra från den svenske UFC-legendaren Alexander Gustafsson.


LÄS MER: “The Mauler” tillbaka i ringen – klar för storgala i Göteborg!

LÄS OCKSÅ: Alexander Gustafssons nya comeback-besked: “Impulsivt beslut”


Presskonferensen äger rum i Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna, Stockholm och är öppen för allmänheten. Du som inte kan vara på plats kommer kunna streama allt live online här på MMAnytt.

Livesändningen kommer att gå via MMAnytts Facebook-sida, men streamen dyker även upp här i denna artikel kort innan presskonferensen startar.

Alexander Gustafsson, Reza Madadi och flera heta fighters

Både “The Mauler” och hans motståndare, den Göteborgtalangen Anton Turkalj, kommer medverka på presskonferensen – både för att svara på frågor samt för att bjuda på staredown. Gustafsson och Turkalj möts i en superfight i no go-grappling på AKFC 3.

Den tidigare UFC-fightern och svenske MMA-pionjären Reza “Mad Dog” Madadi kommer också vara med bland deltagarna. Madadi, som är iranier, möter israelen Moshe Ben Shimol i en annan no gi-superfight på AKFC 2 – som får beskrivas som politiskt laddad. Mot bakgrund av det spända läget mellan Iran och Israel gör Madadi comeback till tävling för att visa att politik, kultur och religion ska kunna hållas isär från idrotten.

Andra deltagare är Frantz Slioa och Fernando Flores – som möts i en professionell titelfight om fjäderviktsbältet på AKFC 2, Hamza Bougamza – som går sin femte professionella MMA-fight mot Kevin Osorio på AKFC 2, Nabbe Malki – som fightas om mellanviktstiteln i A-klass på AKFC 2, samt Alexander Khalaf – promotor för AK Fighting Championship.

Missa inte kvällens presskonferens klockan 18.00 – kom dit eller streama på MMAnytt för allt det senaste från AK Fighting Championship!

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
AK Fighting ChampionshipAlexander GustafssonSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...