Ex-mästaren tippar Gustafsson vs. Smith: “Han kommer sättas på plats”

✅ "Kommer få bra med stryk ..."

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm mellan Alexander Gustafsson och Anthony Smith? Den tidigare mellanviktsmästaren Luke Rockhold tror sig veta hur toppmötet slutar.

Rockhold, som har något av en pågående dispyt med Smith, anser att amerikanen inte har mycket att hämta i den lätta tungviktsdivisionen och är tämligen säker på att det blir “The Mauler” som säkrar vinsten framför hemmapubliken i helgen.

– Han kommer stängas ner. Han kommer få bra med stryk av Alexander Gustafsson på UFC Stockholm. Han kommer bli sönderslagen för andra gången i rad och sättas på plats, precis som jag sa, säger Luke Rockhold om Anthony Smith (via MMA Fighting).


RELATERAT: Alexander Gustafsson om skräckskadan: “Aldrig känt en sådan smärta”


Rockhold vs. Smith? “Vore inte särskilt logiskt efter att han får stryk”

Rockhold ger sig själv in i 93-kilosklassen i juli, då han tar sig an polacken Jan B?achowicz på UFC 239. Trots tjafset med Smith väntar han sig ingen match mot “Lionheart” inom den närmsta tiden.

– Det vore inte särskilt logiskt efter att han får stryk av Gustafsson, så jag kommer fokusera på det som ligger framför mig. Jag kommer göra vad jag ska och se framåt, jag brukar aldrig riktigt titta bak. Men om Anthony Smith skulle ta sig förbi Gustafsson, om han trotsar förväntningarna, då vore det en fight som definitivt skulle intressera mig, fortsätter Rockhold.


LÄS MER: Därför har Anthony Smith ingen gameplan för Alexander Gustafsson

LÄS OCKSÅ: UFC Stockholm 2019: Matchkort, Tider och Stream


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Alexander GustafssonLuke RockholdSenaste NyttUFC Stockholm

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara