Foto: Misha Forssberg/MMAnytt

Alexander Gustafsson till “fegisen” Jon Jones: “Skriv på kontraktet!”

✅ Alexander Gustafsson till attack mot Jon Jones på Instagram ✅ "Du gör mig förbannad! Jag skrev på mitt kontrakt. Var är du??"

UFC:s vd Dana White och den regerande dubbelmästaren Daniel Cormier har bekräftat att en titelmatch i lätt tungvikt mellan Jon Jones och Alexander Gustafsson är i planeringsfasen.

Nu avslöjar den svenske MMA-stjärnan Gustafsson att han har skrivit på sitt kontrakt – samtidigt som han uppmanar “fegisen” Jones att göra detsamma.

View this post on Instagram

@jonnybones, you are pissing me off! I signed my agreement. Where are you?? Are you chickening out again?? Stop being a coward! #chicken #signthecontract #scared

A post shared by Alex The Mauler Gustafsson (@alexthemauler) on

“@jonnybones, you are pissing me off! I signed my agreement. Where are you?? Are you chickening out again?? Stop being a coward! #chicken #signthecontract #scared,” skriver Gustafsson i ett rykande färskt inlägg på Instagram.

Källor till MMAnytt bekräftar att Gustafsson faktiskt har blivit erbjuden – och skrivit på – ett kontrakt för en returmatch mot Jones.

Jones och Gustafsson möttes för första gången på UFC 165 för drygt fem år sedan, där svensken förlorade ett kontroversiellt – men enhälligt – domslut efter fem ronders krig.


Relaterat:


 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Alexander GustafssonJon JonesSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...