[ARKIVET] Jon Jones och Daniel Cormier går ihop – Hånar Alexander Gustafsson

✅De två rivalerna finner oväntad vänskap i sitt förlöjligande av Alexander Gustafsson

Den här artikeln publicerades den 24 april 2018 och presenteras här i sin originalform via MMAnytt-arkivet.

Det hela började med att lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier hånade den #1-rankade Alexander “The Mauler” Gustafsson i både livesändning och på sociala medier. Det hela tog dock en oväntad twist då Cormiers och Gustafssons största rival, den före detta mästaren Jon “Bones” Jones, tog Cormiers parti och också valde att förlöjliga den talangfulla svensken.


Daniel Cormier dissar Alexander Gustafsson – Se svenskens iskalla svar


Rivalerna Jon Jones och “DC” går ihop

Det har varit några hektiska dagar för “The Mauler” Gustafsson. Han har bland annat gästat Joe Rogans podcast och suttit i TV-soffan med den regerande divisionsmästaren Cormier där de bjöd på en minst sagt spänd intervju.

Utöver det så har “The Mauler” även skrivit på ett nytt UFC-kontrakt som kallas för svenskens “mest lukrativa deal någonsin”.

Cirkusen har dock inte stannat där då den skandalomsusade “Bones” Jones fick nys om Cormiers diss mot Gustafsson och valde att ta “DCs” parti:

“I don’t even like DC and I enjoyed this. Too funny! Alex bring all your tough guy shit to the championship rounds next time.”

Gustafsson har delat bur med både Jones och Cormier och bjudit dem båda på deras svåraste titelförsvar. Den 21 september 2013 möttes “The Mauler” och Jones i en titelmatch som efter fem ronder gick till “Bones” via enhälligt domslut. Jones vs. Gustafsson valdes till Fight of the Year av bland annat UFC, MMA Fighting och Sherdog.

Den 3 oktober 2015 var det dags för svensken att på nytt kliva in i buren för att kämpa om bältet.

Han mötte Cormier och trots en mycket jämn och hård match så blev det slutligen “DC” som gick hem med bältet via delat domslut. Sedan dess har Gustafsson försökt att få till en returmatch mot både “DC” och “Bones” utan framgång.

Med en alltmer hätsk stämning i toppen så kan intresset bli ännu större för en returmatch mot Cormier efter att “DC” utmanat Stipe Miocic om bältet i juli.

Relaterat:

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...