Alexander "The Mauler" Gustafsson. Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Dana White avslöjar: Alexander Gustafsson allvarligt skadad

✅ Alexander Gustafsson tvingades dra sig ur UFC 227 ✅ Nu avslöjar UFC-bossen "The Maulers" skada

Kort efter att den tilltänkte motståndaren Volkan Oezdemir drog sig ur på grund av en bruten näsa, stod det klart att även den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson tvingades hoppa av UFC 227 då han hade ådragit sig en skada.

Vad det rörde sig om för skada höll Gustafsson tyst om – men enligt svensken rörde det sig om en “lindrig skada”. Nu säger dock UFC:s vd Dana White att “The Mauler” i själva verket har råkat ut för en allvarlig skada i baksida lår.

“It wasn’t a minor injury,” sa White i den senaste avsnittet av podcasten UFC Unfiltered. “He had a serious injury to his hamstring. He doesn’t have to do surgery, he’s doing physical therapy, and we’re then hoping he can come back before the end of the year. He was hurt, legitimate injury, and he’s working on it.”

Gustafsson (18-4 MMA, 10-4 UFC) står med två raka vinster i ryggen och är rankad etta i den lätta tungviktsdivisionen. Många anser att han förtjänar en titelchans härnäst, men det återstår att se vem den svenske MMA-stjärnan kommer möta i sin nästa match.

Ohmbet Störst på MMA | Här hittar du bästa oddsen på MMA & UFC - Klicka här
Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...