Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

Gustafsson riktar nya dopinganklagelser mot Jones – får svar på tal

✅ Alexander Gustafsson påstår att "Bones" var dopad när de möttes ✅Jon Jones svarar svensken: "Behövde bara mina stora amerikanska bollar..."

Alexander Gustafsson fortsätter tjafsa med rivalerna på Twitter, nu senast mot den forne mästaren och tidigare motståndaren Jon Jones.


LÄS MER: Jon Jones och Daniel Cormier går ihop – hånar Alexander Gustafsson


Gustafsson riktar nu nya fuskanklagelser mot “Bones” och menar att han var dopad i deras match på UFC 165. I samma veva passar svensken även på att utmana Jones på nytt.

Jones däremot håller förstås inte med Gustafsson och har nu gett honom svar på tal. UFC-stjärnan, som just nu är tillfälligt avstängd efter att ha testat positivt för steroiden turinabol i somras, menar att hans “stora amerikanska bollar” var det enda han behövde för att besegra “The Mauler”.

Gustafsson utmanade Jones om bältet i september 2013 – en titelmatch som idag anses vara en av de bästa i UFC:s historia. Det blev en otroligt jämn och underhållande femrondare, där många anser att svensken tog hem de tre första ronderna. Poängdomarna såg det dock annorlunda och det var istället den dåvarande mästaren som försvarade titeln via enhälligt domslut.

Rivalerna bokades sedan för en returmatch på UFC 178 drygt ett år senare, men det ströks när Gustafsson tvingades dra sig ur på grund av en skada.


RELATERAT: Alexander Gustafsson: ”Hade avslutat Jon Jones på tre ronder”


 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Khamzat vs. Li

Lördag | 00:00 | UFC
Khamzat via KO
2.50
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...