Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

Jon Jones hånfulla svar till “The Mauler”: “Du kommer aldrig slå mig, jag lovar”

✅ Den forne UFC-mästaren var snabb med att svara Alexander Gustafsson ✅Vem borde svensken möta härnäst?

Den svenske UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson (18-4) genomförde i natt en intervju med MMA HEATs Karyn Bryant, där han bland annat talade om sin legendariska match mot den dåvarande lätt tungviktsmästaren Jon “Bones” JonesUFC 165. Gustafsson berättade om hur bra minnen han har av matchen, trots förlust, och hur stort det var för hans karriär.

Han förtydligade också sin önskan om att möta Jones, vare sig det är i MMA eller boxning, och att han hade slagit Jones på tre ronder – Nu har “Bones” svarat. Den forne UFC-mästaren tog till Twitter för att besvara svenskens kommentarer, och var allt annat än glad över det han hade hört.

Gustafsson har tidigare varit relativt respektfull och även sagt att en seger över Jones är värd mer än titeln, något han också nämnde i sin intervju med MMA HEAT.

Jones – En av de mest kontroversiella i UFC

Utöver sin fantastiska talang som fighter så har Jones skapat rubriker på grund av kontroversiella handlingar utanför buren. Jones har åkt fast för rattfylleri, och han testade positivt för steroiden Turinabol i samband med sin senaste titelmatch mot Daniel Cormier UFC 214 i juli förra året. Det resulterade i att Jones blev av med den lätta tungviktstiteln som gavs tillbaka till Cormier. Jones dömdes till böter, men var nöjd med böterna och kommer troligtvis kunna tävla i år.

Hur tror DU en returmatch mellan Jones och Gustafsson hade slutat?

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...