JUST NU: Alexander Gustafsson vs. Volkan Oezdemir inställd

✅ Senaste nytt: "The Mauler" utan motståndare - igen! ✅ Därför tvingas Oezdemir ställa in matchen

Den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson fortsätter att vara extremt otursdrabbad.

Efter att ha varit borta från buren i över ett år på grund av en skada – och därefter jagat flera matcher utan framgång – fick Gustafsson till slut en stor match bokad mot Volkan Oezdemir. Nu rapporterar dock ESPN:Ariel Helwani att det lätta tungviktsmötet, som skulle ha ägt rum på UFC 227 i Los Angeles den fjärde augusti, är inställt.

Nu när “The Mauler” är skadefri så är det typiskt nog hans motståndare som råkat illa ut istället…

Oezdemir ska ha drabbats av en bruten näsa, och därför tvingats ställa in matchen med kort varsel mot Gustafsson – som därmed återigen står utan motståndare.

Enligt Helwani jobbar UFC på att hitta en ersättare för Oezdemir – men det är för närvarande oklart om de kommer lyckas hitta någon ny lämpligt motståndare till Gustafsson och svenskens deltagande på UFC 227 är därmed osäkert i skrivande stund.

Kategorier
Alexander GustafssonSenaste NyttUFC 227

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara