Oezdemir siktar också in sig på Gustafsson: “Det vore en grym fight”

✅ Oezdemir vs. Gustafsson - Vem är Europas bästa fighter? ✅ Gustafsson är redo efter operationen

Volkan “No Time” Oezdemir behövde inte lång tid för att klättra till lätt tungviktsklassens absoluta topp men där tog det stopp för den 28-åriga schweizaren. I början av året blev han besegrad av Daniel Cormier via TKO men redan nu är han ute efter sin nästa utmaning och han har har siktet inställt på Alexander “The Mauler” Gustafsson.


Luke Rockholds varning – till Alexander Gustafsson: “I’m coming for that ass”


Blir det Rockhold eller Oezdemir?

Oezdemirs utmaning av Gustafsson är den andra gången på mycket kort tid som svensken har blivit inbjuden till fight. Under veckans avsnitt av The MMA Hour blev “The Mauler” utmanad av den forne mellanviktsmästaren Luke Rockhold som svar på svenskens egna utmaning efter Rockholds senaste KO-förlust.

Även Oezdemir tog sikte på svensken i sin senaste intervju där han pratade med MMA Today:

“If I had to choose somebody ut would be [Alexander] Gustafsson. I wanted to fight him a long time ago and it never happened. He’s the number one, so that would be a great fight.”

Det har tidigare cirkulerat rykten om att en match mellan Oezdemir och Glover Teixeira var på gång inför UFC 224 men än så länge har inget materialiserats. Skulle Gustafsson vs. Oezdemir istället bli av så kan vi komma att få se en spännande match mellan två av Europas bästa fighters.

“The Mauler” har just nu två raka segrar över Jan Blachowicz och Teixeira men har inte tävlat sedan slutet av maj i fjol. Den #1-rankade svensken har sedan dess opererats men sade för en månad sedan att han snart är redo för att kunna genomgå ett träningsläger inför en match.

 

Vill du se Gustafsson möta Rockhold eller Oezdemir?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...