Alexander "The Mauler" Gustafsson. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Ovince Saint Preux vs. Alexander Gustafsson ser inte ut att hända

✅Tråkiga nyheter för Alexander Gustafsson ✅ UFC försöker behålla "The Mauler" på UFC 227 men det ser mörkt ut

UFC försöker behålla Alexander Gustafsson på matchkortet inför UFC 227 den 4 augusti men i takt med att motståndarna försvinner så ser det mindre och mindre troligt att vi får se “The Mauler” inom kort. Organisationen försökte anordna ett möte mellan Gustafsson och Ovince Saint Preux men nu meddelar MMA-journalisten Brett Okamoto att “OSP” inte kommer att vara tillgänglig tills dess.


UFC intresserade av att sätta “The Mauler” mot “OSP”


“OSP” vs. “The Mauler” kommer inte att ske

Enligt Okamoto så har Saint Preux personliga problem som han redan hade åsidosatt på grund av UFC Singapore och därmed kommer han inte att kunna ytterligare skjuta upp dem för en match mot Gustafsson den 4 augusti.

“OSP” var senast i buren under UFC Singapore den 23 juni då han tog hem karriärens elfte UFC-seger. 35-åriga “OSP” är en av organisationens mest aktiva fighters och har sedan början av 2017 gått sex matcher.

Gustafsson har i sin tur inte tävlat på över ett år då han senast var i buren under UFC Stockholm den 28 maj 2017.

Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...