Röstning: En överväldigande majoritet vill se Cormier vs. Gustafsson 2

📽️ KLIPP ✅ Cormier har inte många matcher kvar ✅ Fansen vill se den efterlängtade returmatchen

Daniel Cormier hade knappt lämnat buren efter sin dominanta vinst över Volkan Oezdemir innan han pratet var igång vem han borde möta härnäst. “DC” har dominerat nästan alla sina motståndare men två stycken fighters i hans UFC-karriär står ut lite extra: Jon Jones och Alexander Gustafsson.


Läs mer: Daniel Cormier ger ett slutgiltigt datum när han pensionerar sig


Fansen vill se Cormier vs. Gustafsson 2

Rivaliteten mellan Cormier och Jones är vida omskriven och med många snabba vändningar. “Bones” Jones är den enda som besegrat Cormier men deras sista match blev ogiltigförklarad efter att Jones testat positivt för steroider och blev av med bältet. Jones inväntar just nu ett straff som kan bli upp till fyra år.

En annan uppmärksammad match i Cormiers karriär är hans första titelförsvar då han mötte den svenska stoltheten “The Mauler” Gustafsson i en femrondare. Matchen slutade i en delad domslutsvinst för Cormier men precis som i Jones vs. Gustafsson så fanns det dem som hade svensken som vinnare.

Cormier har själv sagt att det är den hårdaste matchen han någonsin gått och det bäddar gott för ett returmöte. Något som även fansen verkar hålla med om. När FOX Sports: UFC gjorde en omröstning så ville en överväldigande majoritet se en returmatch mellan Cormier och Gustafsson:

Relaterat:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]