The Mauler riktar skarp kritik mot Conor McGregor

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Alexander Gustafsson tycker att UFC 229-kaoset är "under all kritik" ✅ "Allting började med Conor McGregor - den mannen har inga gränser"

Intresset var rekordstort inför storgalan UFC 229 och superfighten mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor. Men efteråt är det inte själva matchen som har varit den största snackisen – istället är det skandalscenerna från det efterföljande storbråket som har dominerat rubrikerna.

Det finns flera olika sätt att se på händelsen och vems fel det egentligen var att slagsmålet bröt ut. Men de allra flesta är ändå överens om att sådant beteende som vi fick se är oerhört osportsligt och inte hör hemma på ett idrottsevenemang. En av dem är den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson, som nyligen kommenterade UFC 229-kaoset under en presskonferens på Allstars Training Center i Stockholm.

 – Det är en jävla cirkus. Det är inte idrottsligt rätt någonstans, det är inte professionellt någonstans. Jag menar, de måste ändå representera sig själva och sporten på ett bra sätt till alla fans liksom. De är jättebra atleter båda två – men sättet de beter sig på är under all kritik, sa Gustafsson.

“Allting har konsekvenser”

Även om Gustafsson tycker att både Nurmagomedov och McGregor gjorde bort sig, så riktar han ändå extra hård kritik mot den sistnämnda – som gick över gränsen rejält enligt “The Mauler”.

 – Allting började med Conor, inget annat. Den mannen har inga gränser. Khabib tar det privat och då är det helt plötsligt personligt, därav Khabibs reaktion efter att han vann. Allting har konsekvenser. Jag menar, det blir som det blir när du tänjer på gränserna och går över den där linjen. Då blir det bara personligt och privat istället. Du ska inte blanda in familj och religion – det är idrott vi håller på med, inget annat, fortsatte Gustafsson.

MISSA INTE: Exklusiv intervju med Alexander Gustafsson:

Alexander Gustafsson om drömmatchen: "Trodde först inte att det var sant"

"EN J*VLA DRÖM SOM GÅR I UPPFYLLELSE – DEN 29 DECEMBER TAR JAG MED MIG GULDET HEM" 🏆🇸🇪Alexander "The Mauler" Gustafsson får äntligen sin titelchans och en efterlängtad rematch mot Jon Jones på #UFC232 – kolla in MMAnytts exklusiva intervju med den svenske MMA-stjärnan inför drömmatchen! 👊🏻🔥

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 15 oktober 2018

Håller du med Alexander Gustafsson?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Alexander GustafssonSenaste NyttUFC 229

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...