Video: Se hela avsnittet med Alexander Gustafsson hos Parneviks

Igår fick vi äntligen se Alexander Gustafsson hälsa på hos familjen Parnevik, vilket fick ett varmt mottagande av fansen. Missade du avsnittet kan du se det nu och höra “The Mauler” bjuda på sköna kommentarer som “Det finns tjurhajar här”.

Visst är det kul när MMA får uppmärksamhet av varje Svensson i TV-soffan. Nästan 400 000 tittare slog över till TV3 för att se premiären av Parneviks, där familjen fick besök av bland annat Alexander Gustafsson. Att döma från Twitter och Instagram var både programmet och Gustafsson en riktig succé, då postiva kommentarer strömmat in.

Mamma Parnevik kommenterade själv på The Maulers Instagram där hon skrev “You are simply The best @alexthemauler”. Han verkar även ha plockat på sig några nya fans då en tittare kommenterat att hon inte hade någon aning om vem Gustafsson var innan avsnittet men att han verkar vara en fantastisk person.

Missade du avsnittet igår kan du se det nu via TV3 Play.

Kategorier
Alexander GustafssonSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...