Amir Albazi möter Salih Kulucan på UCMMA 41

En brittisk bantamviktare vars senaste förlust kom mot en svensk i Helsingborg har nu bokats för att ta emot en svensk på hemmaplan.

Svenske Amir Albazi (4-0) har bokats för match mot britten Salih “Mr. Kool” Kulucan (4-2) på UCMMA 41, som går av stapeln på lördag den åttonde november.

Amir Albazi är obesegrad med fyra raka avslut, alla utom den senaste i den första ronden. Sist Albazi var aktuell var i 2010 då han ströp ut skotten Ally McCrae.

Salih Kulucan ställdes mot Simon SköldSuperior Challenge 10 i Helsingborg i våras där engelsmannen förlorade på submission i den första ronden. Sedan dess har Kulucan återvänt till vinstkolumnen med sin egen submissionvinst.

UCMMA 41 går av stapeln på lördag, hur går det för svenske Albazi?

 

Kategorier
Svenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • Robin
  5 November 2014 at 09:35

  Tror han vinner men varför fightas han inte i Cage? han har väll kontrakt där?

  • grillen
   5 November 2014 at 02:37

   Tror han sa att han hoppar in som ersättare på kort varsel, annars är han ju i CW men tror han fortfarande kan gå matcher utanför.

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...