Bobby Rehmans blogg – Personlig Träning MMA

Jag har under flera år erbjudit personlig träning med inriktning mot kampsport. Mina trainees har fått träna teknik, fightas och fysa. Gärna två och två för att kunna hålla ett högt tempo. Jag tror att jag erbjuder en superb produkt. Alla jag tränar har gjort stora framsteg både atletiskt och på ett personligt plan.

Det finns få andra med mina kunskaper som lägger ner så mycket tid på tränarskap som jag. Jag skulle uppskatta mig själv som topp 5 i Sverige bland MMA-tränare. Trots detta har jag inte fått så många nya kunder som jag hade hoppats på.

Anledningarna är flera. Jag har inte lyckats marknadsföra mig på rätt sätt och har inte tillgång till lika många potentiella kunder som de vanliga gymmen. Ytterligare en anledning har varit att jag skjutit upp samtalen till kunder som skulle bokas under veckan. Istället för att göra klart bokningarna på söndag har jag dröjt till på måndag vilket inneburit att jag börjat jobba på tisdag. Jag älskar att vara tränare, det är inte att jag vill undvika att jobba, men jag kan vara lite bekväm ibland.

Därför har jag bestämt för att investera i ett bokningssystem förmedlat av Bokadirekt. Bokningssystemet kommer att ställa mig till kundens förfogande och jag kommer inte längre kunna skjuta upp arbete. Jag har fått en riktigt bra deal av dom så om ni är intresserade av att prova som kan jag hjälpa er.

Gå in och kolla och berätta vad ni tycker!

http://www.bokadirekt.se/places/bobby-rehman-träning-9318

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Bobby RehmanNyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • KoMaCarpe
  2 May 2014 at 01:38

  Jag vill inte klanka ned då jag inte på något sätt vet hur kompetent mannen i fråga är MEN…jag hade då aldrig skaffat mig en personlig tränare som själv är mer än bara något rund om kinderna. Vi snackar om att jag vill komma i bättre form/kondition bland annat. Känns något fel bara….Jag menar inte att en pt av något slag måste se ut som Arnold men borde man inte föregå med gott exempel och leva som man lär lite grann åtminstone?

  • BigE
   2 May 2014 at 07:44

   Ser du ofta magrutor på tungviktare??

  Svara

  UFC ODDS
  UFC 27012
  Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
  Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
  Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
  Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
  Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
  Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
  Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...