Exklusivt: Se Mattias Rosenlind vs Edvin Eldholm från Trophy MMA VII här!

Nu kan ni se 2015s svenska MMA-match här på MMAnytt!

Den sista svenska MMA-galan från 2015 var Trophy MMA VII som ägde rum på Glasklart i Malmö den 26:e december. I huvudmatchen möttes hemmafavoriten Mattias Rosenlind och den gästande norrmannen Edvin Eldholm i en riktig rökare som dessutom vann äran av att bli årets svenska MMA-match enligt MMAnytts läsare. Nu finns huudmatchen att se exklusivt här på nordens största kampsportssida.

Rosenlind har länge varit en av Sveriges lovande mest lovande talanger inom lättvikt. Han förlorade debuten mot den erfarne amerikanen Robert Washington på domslut men följde upp med en seger över Wojciech Makowski i Polen. Därefter skrällde han på bortaplan åter igen med en poängseger över Allstarstalangen och Ultimate Fighter deltagare David Teymur. Sist han var aktuell var under ett Malmöderby mot AVAMs Rioo Ibrahim Trophy MMA V. Han möter nu norrmannen Eldholm som representerar Bergen Cagefighters och som har mött erfaret och meriterat motstånd, främst i England.

OHMBET BÄSTA SPELBOLAGET FÖR MMA & UFC ODDS - Spela på UFC 232: Gustafsson vs. Jones
Kategorier
ExklusivtNyheterSenaste NyttSvenska FightersZ-Klistrad artikel

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...