Flera fighters klara för Trophy MMA V

Malmöorganisationen har i veckan släppt ett antal fighters klara för både proffs- och amatörmatcher.

Trophy MMA har i veckan klargjort ett antal fighters som nu är bokade för match på Trophy MMA V som går av stapeln den 27:e december på Amiralen i Malmö.

28-årige Mathias Günther (0-0) kommer att göra sin amatördebut på galan mot en ännu ickeannonserad motståndare, stockholmaren Rostem Akman (3-0) går sin fjärde amatörmatch på galan, dessutom kommer Malmös Arash Hadiha (0-0) att göra amatördebut på underkortet och det svenska landslaget i amatör-MMAs Nebosja Grbic (3-6-1) går ännu en match på hemmaplan i Malmö.

Team AVAMs Alejandro Ferreira (0-0) kommer dessutom att göra sin efterlängtade proffsdebut efter att skada hindrat den att ske tidigare. Danske Mathias Lodahl (1-0) återvänder till Trophy MMA med en vinst i Cage Warriors bakom sig, Swedish Top Teams Robin Tuomi (0-0) gör sin proffsdebut på galan.

Trophy MMA V går av stapeln lördag den 27:e december i Malmö.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Svenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]