Mats Nilsson vinner på en armbar efter 24 sekunder, och tar en vinst på Kampsportsgalan 2012

Mats Nilsson vinner dubbelt idag. Han hoppade över Kampsportsgalan 2012 till fördel för en match på Strength & Honor 5 i Geneve under kvällen. Väl på plats i Schweiz så klev Nilsson upp i buren för att möta Alavutdin Gadjiev.

Matchen i sig var över innan den knappt börjat. De båda möttes i mitten av buren för att nudda handskar, men efter det går det fort. Gadjiev slår det första slaget, men Nilsson har andra planer och går för en nedtagning. Han får den och landar först i topp-position, men Gadjiev visste vad han gjorde och vände snabbt på steken och hamnade överst i Nilssons guard. Det här var inte någon ovan position för Nilsson som snabbt och säkert plockade åt sig Gadjievs vänsterarm i en armbar som tvingar Gadjiev att klappa ut. Domaren stoppar, men det verkade som att Gadjiev ångrat sig, och vägrar att deltaga när domaren ropar ut vinnare och höjer upp Nilsson arm. Men trots det så gratulerar Gadjiev Nilsson för hans vinst på bara 24 sekunder in i den första ronden.

Men det här var inte den enda matchen som Nilsson vann idag. På Kampsportsgalan 2012, som han missade av uppenbara skäl, så vann han även priset för Årets Mästare 2012.

Upplev MMA av toppklass på Cirkus - köp dina biljetter till Superior Challenge 19 nu!
Kategorier
Svenska Fighters

All in
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...