Mattias Rosenlind möter norrmannen Edvin Eldholm i huvudmatchen på Trophy MMA VII

Sydsveriges främsta MMA-gala har nu fastställt huvudmatchen för nästkommande gala.

Trophy MMA kunde nyligen annonsera huvudmatchen för Trophy MMA VII som äger rum i Malmö den 26:e december. Det har sedan tidigare varit klart att Malmö Muay Thai-fightern Mattias Rosenlind (3-1) bokats för match på galan men nu är det konstaterat att han möter norrmannen Edvin Eldholm (2-2) i huvudmatchen på galan.

Rosenlind har länge varit en av Sveriges lovande mest lovande talanger inom lättvikt. Han förlorade debuten mot den erfarne amerikanen Robert Washington på domslut men följde upp med en seger över Wojciech Makowski i Polen. Därefter skrällde han på bortaplan åter igen med en poängseger över Allstarstalangen och Ultimate Fighter deltagare David Teymur. Sist han var aktuell var under ett Malmöderby mot AVAMs Rioo Ibrahim på Trophy MMA V. Han möter nu norrmannen Eldholm som representerar Bergen Cagefighters och som har mött erfaret och meriterat motstånd, främst i England.

Utöver detta kommer även svenske Linus Andersson (0-1) att ta sig an den danske talangen Mikkel Kasper som gör sin professionella MMA-debut. Utöver detta kommer ett antal matcher i shootfighting och amatör-MMA att äga rum på underkortet, det fullständiga matchkortet är dock inte ännu annonserat.

Trophy MMA VII äger rum på Glasklart Event & Restaurang den 26:e december, publikinsläpp börjar 17:30, den första matchen beräknas börja 19:00. Mer information hittar ni på Trophy MMAs hemsida, biljetter kan köpas på tickster.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
NyheterSvenska FightersTrophy MMAz-Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]