Oliver Enkamp - Foto: Khim Hjern/MMAnytt

EXKLUSIV VIDEO: Oliver Enkamp om Bushido och att träna för livet – inte för matcher

🎦 EXKLUSIV VIDEO-INTERVJU ✅ Oliver Enkamp deltar på underkortet i London imorgon kväll ✅ "Jag känner verkligen noll press på resultatet"

I början av månaden var MMAnytt tillsammans med den svenske UFC-fightern Oliver Enkamp på Clarion Hotell i Stockholm, för att prata av sig lite om tiden efter UFC-debuten mot Nordine Taleb och morgondagens matchning mot Danny Roberts på UFC Fight Night 127: Werdum vs. Volkov.

Under intervjun kom mycket av Enkamps mentalitet fram – något som har gjort honom till den fighter han är idag. Kombinationen av en hög arbetsmoral och den konstanta strävan att utvecklas, har gjort att Enkamp haft en så framgångsrik karriär hittills. Kort och gott kan man sammanfatta det med att han följer krigarens väg –  “Bushido”.

“Jag är verkligen inte resultatinriktad, jag är snarare processinriktad.” sade Enkamp till MMAnytt. “För mig är det viktigaste med den här matchen att jag lyckas göra det som jag tränat på. Jag tränar inte för matcher – tränar liksom för livet. Vinst och förlust är inte alls lika viktigt som att jag blir nöjd med min prestation. Jag accepterar att det som händer – det händer.”

Se klippet i videorutan nedan!

Gå in på vår YouTube-kanal för att hitta den fullständiga intervjun – eller klickar här!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtOliver EnkampSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]