Oliver Enkamp
Oliver "The Future" Enkamp. Foto: Stefan Romare/MMAnytt

EXKLUSIVT: Oliver Enkamp om hur han hanterade förlusten mot Nordine Taleb

🎦 EXKLUSIV VIDEO-INTERVJU ✅ Låter inte en förlust på matchfacit slå ned honom ✅ "Jag är inte en tävlingsmänniska"

Om bara några få timmar (strax efter 21.00) är det dags för vår svenske UFC-fighter Oliver “The Future” Enkamp att gå match på underkortet på UFC Fight Night 127: Werdum vs. Volkov i O2 Arena i London. Han tar sig an den något mer UFC-erfarne britten Danny Roberts.

För ett par veckor sedan satt MMAnytt ned med Enkamp på Clarion Hotell i Stockholm och ställde lite frågor om allt möjligt – bland annat hur han hanterade förlusten i sin UFC-debut mot Nordine Taleb på hemmaplan i Stockholm.

Enkamp avslöjar också att som ung tyckte han det var mycket viktigare att det var god stämning i kompisgänget när de spelade TV-spel – hellre än att alltid vara den som vinner.

“Den förlusten gav mig så mycket mer än en siffra på recordet” sade Enkamp till MMAnytt. “Jag fördubblade nog min följarbas, jag fick mitt fyra-matchers UFC-kontrakt och jag blev plötsligt någon som fightas i UFC – vilket är det man har drömt om sedan jag startade.”

Se hela klippet i videorutan nedan!

För att se hela intervjun med Enkamp kan ni gå in på vår YouTube-kanal. Glöm inte att prenumerera för alla de senaste video-intervjuerna!

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
ExklusivtOliver EnkampSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...