Pannie Kianzad slår tillbaka efter kritiken: “Trött på skitsnacket”

✅ UFC-svenskans sylvassa respons efter kritiken: "Kåta på uppmärksamhet"

Pannie Kianzad gjorde succé under den nyliga säsongen av The Ultimate Fighter, där hon tävlade i den kvinnliga fjäderviktsklassen. Svenskan tog sig till final där hon föll mot Macy Chiassen, och har nu planer på att påbörja en karriär i bantamvikt.

Video: Pannie Kianzad läser kommentarer om sig själv

Detta eftersom hon helt enkelt tror att UFC inte tänker satsa på fjädervikt framöver.

– Ärligt talat tror jag inte att UFC har några planer på att bygga ut fjäderviktsdivisionen. Jag fightas var som helst, men de behöver tjejer i bantamvikt, så jag planerar att återvända dit, säger Kianzad till BJPENN.com.

“Dummaste jag hört”

Den naturliga fjäderviktaren Megan Anderson gick nyligen ut och sågade deltagarna av den nyliga TUF-säsongen. Detta efter att det står klart att även vinnaren Chiassen kommer att gå ner till bantamvikt i sin nästkommande match.

Anderson menar att de tjejer som tävlade under säsongen nu “flyr ner till bantamvikt” – men Kianzad håller inte alls med om kritiken.

– Det där var det dummaste jag någonsin hört. Alla TUF-säsonger innehåller fighters som sedan byter viktklass eftersom alla vet att det är svårt att nå matchvikt på en vecka, men så fort vi gör det har alla något att säga, menar Kianzad.

– Det finns ingen som säger samma sak om andra säsonger. Kolla bara på TUF 27, hälften av de som tävlade är egentligen bantamviktare. Jag är så trött på att alla snackar skit om saker de inte vet någonting om. Eftersom vi har haft strålkastarljuset på oss under TUF-säsongen behöver de säga saker för att de är kåta på uppmärksamhet. Sköt ert, avslutar Kianzad.

 

Kategorier
Pannie Kianzad

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara