MMAnytt-podden #38 med Tobias Harila!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Vi kollar läget med Västeråstalangen Tobias Harila ✅ Vann brutalt i helgen, går titelmatch på lördag

Måndag = MMAnytt-podden. Missa inte avsnitt 38 YouTubeTwitchFacebook eller här på MMAnytt.se!

I kvällens avsnitt tar vi återigen tempen på den 24-årige Västeråstalangen Tobias Harila, som vann via teknisk knockout på CFL 4 i helgen och nu vänder om direkt för en titelmatch i Adrenalin Fight Night nu på lördag.

Vidare kommer Ashah TafariJohan Taliercio och Kenny “Starfighter” Lindberg diskutera allt från. helgens Superior Challenge 18, Pannie Kianzads TUF-final, mer från UFC-galorna, kontroversen kring Deontay Wilder vs. Tyson Fury och mycket, mycket mer.

Givetvis kommer det även blickas fram mot lördagsnattens stora UFC 231 där Max Holloway äntligen möter Brian Ortega.

Kan du inte se podden live? Inga problem. MMAnytt-podden kommer i efterhand upp som ljudpodd på SoundcloudiTunesSpotify och alla andra ställen där poddar finns.

Har du frågor till Tobias eller annat som du vill att vi ska ta upp i programmet? Skriv dem här i kommentarsfältet eller live i sändningens chattrum!

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttTobias Harila

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...