Trophy MMA VI – Leo Kostic klar för match

Den omtalade tungviktaren är nu redo att gå sin andra professionella match. 

Trophy MMA kunde nyligen meddela att Malmötungviktaren; MBA MMA Experiences Leo ”Animal” Kostic (0-1) nu är klar för match på Trophy MMA VI som går av stapeln den fjärde april på Amiralen i Malmö. Den föregående Trophy-galan var en stor succé, vilket resulterat i att organisationen tagit emot ett stort antal ansökningar från fighters villiga att gå match för denna snabbt växande organisation.

Leo Kostic har gått match för Trophy innan, dock i amatör-MMA. Matchen på Trophy MMA III var dominant från Kostics sida, då han fick motståndaren Jakob Holub att klappa ut till slag i den andra ronden. Kostics proffsdebut skedde på bortaplan i Polen, dock slutade det inte så som de flesta svenska fansen hade hoppats på då Kostic förlorade på teknisk knockout i den första ronden. ”Animal” bokades för match på Trophy MMA IV, men tvingades dra sig ur på grund av skada innan en motståndare kunde bokas för match.

Trophy MMA VI hålls på Amiralen i Malmö den fjärde april, vem vill ni se Kostic mot?

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Svenska FightersTrophy MMA

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]