Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Hamza Bougamza klar för ny MMA-match i Rumänien

Efter att ha fått sin match inställd i sista sekund på ACB 54 har Rinkebysonen Hamza Bougamza nu en ny utmaning i sikte. Han kommer nämligen ställas mot rumänen Razvan Stinghe på RXF 26 – om bara nio dagar.

Den elfte mars gick ACB 54 av stapeln i Manchester, England. På galan var det tänkt att svenske Hamza Bougamza (1-0) skulle gå sin andra MMA-match, men bara en halvtimme kvar stod det klart att motståndaren inte godkändes i läkarkontrollen varpå bantamviktsmötet ställdes in.

LÄS MER: Hamza Bougamza besviken: ”Herb Dean skulle döma min fight”

Nu har den meriterade thaiboxaren dock fått en ny match – denna gång i Rumänien. 26-åringen ställs nämligen mot hemmafightern Razvan Stinghe (0-3) på RXF 26, som äger rum i Brasov tisdagen den 25 april.

Mer om Hamza Bougamza:

 

Omslagsbild: Mazdak Cavian

Kategorier
Hamza BougamzaNyheterRekommenderatSenaste NyttSvenska FightersSvenska Nyheterz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara