IRFA återvänder till Berns i februari – Martin Fouda klar för titelmatch

Nu står det klart att IRFA håller sin nästa gala i februari, där en titelmatch i bantamvikt redan är färdigställd för matchkortet.

Den 17 september höll International Fing Fight Arena sin tionde gala i Berns Salonger i Stockholm. Nu står det klart att organisationen återvänder till samma plats den 18 februari.

IRFA 11 har redan den första matchen bokad, där organisationens bantamviktsmästare Martin Fouda (4-11-1) sätter bältet på spel mot proffsdebutanten och tidigare europamästaren Joel Moya (0-0).

IRFA 11

Fouda har haft en tuff tid på sistone med hela sju raka förluster i diverse organisationer, och är nu mån om att återvända till vinstkolumnen för första gången sedan mars 2014. Moya hoppas å andra sidan på att ta med sig sitt momentum från landslagskarriären och sparka igång proffssatsningen med en bältesvinst.

IRFA arrangeras av Perry Segerqvist, som även driver den Uppsala-baserade klubben Perrys Gym. Som vanligt kan vi förvänta oss både amatör – och proffsmatcher på galan.

Omslagsbild: Mazdak Cavian

Kategorier
IRFANyheterRekommenderatSvenska NyheterZ-Klistrad artikelz-Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah