Kvartsfinalisterna tycker till om kommande motståndet: “Längtar!”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Fyra seedade svenskar spanade in motståndet under tisdagen ✅ "Jag ska sparka honom i huvudet och plocka ner"

Under den preliminära rundan under tisdagen satt det flera svenskar i publiken som inte bara var där för att stötta sina lagkamrater – de ville även passa på att spana in sina motståndare som inte fått direktseed till slutspelet.

Mellanviktaren Heytham Rabhi som representerar Gladius MMA fick möjligheten att se sin motståndare Dzmitry Zasinets match mot tysken Waldemar Holodenko – och hade en idé om morgondagens match skulle kunna sluta.

” Jag tror starkt på submission rond 1 eller 2. Inshallah om Gud vill” sade Rabhi till MMAnytt. “Han är jättesnabb boxare och kvick men såg sämre ut på backen. Jag ska sparka honom i huvudet och plocka ner.”LÄS MER: Allt du behöver veta om IMMAF Euro 2018 – amatör-EM i MMA

LÄS OCKSÅ: Tre svenskar imponerar – går vidare i EM!


Jonny Touma: “Kommer straffa honom stående. Längtar!”

Ur den tredje bantamviktsmatchen för dagen skulle Jonny Toumas motståndare komma – i en match mellan Samir Safarli från Azerbaijan och Karvan Ahmadi från Finland. Matchen var jämn mellan de två men Touma var inte imponerad av azerbaijanen Safarli.

“Han verkar gilla att ligga i guard och söka trianglar och armbar. Ståendet såg han inte alls bra ut” sade Touma till MMAnytt. “Där kommer jag straffa  honom – det ska bli kul. Längtar!” 

Anton Turkalj: “Han var fett ful”

Lätta tungviktaren från GBG MMA Anton Turkalj höll ögonen på matchen mellan Vlad Ilin från Ukraina mot Viktor Chekis från Ryssland. Ilin vann med sin brottning och låste fast ryssen i krucifix-position. Turkalj var dock självsäker och segerviss.

“Han var fett ful”  sade Turkalj till MMAnytt. “Han är en brottare men jag tar honom med min kondis!”Renato Vidovic: “Hoppas han är redo”

Renato Vidovics motståndare heter Ciaran Mulholland och kommer från Nordirland. I den sista gruppspelsomgången mötte han irländaren Dylan Ó Donovan och avslutade via submission (giljotin) i andra ronden.

“Hans motståndare tog ned honom och fastande i en giljotin i andra ronden. Inte så mycket man kunde utgöra från första ronden, de hade inte riktigt kommit igång. Hoppas han är redo” sade Vidovic till MMAnytt.

Håll koll på alla resultat från IMMAF Euro 2018 – amatör-EM i MMA HÄR!

Kategorier
MMA-landslagetSenaste NyttSvenska Nyheter

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara