Malik Tambe till MMAnytt: “Nu är det dags för proffsdebut”

Efter den brutala knockoutvinsten mot Seihou Fawlise är Malik Tambe nu redo för proffsdebut. Hans mål är att ta hem tungviktstiteln i UFC, berättar han i segerintervjun med MMAnytt.

I den första matchen på Scandinavian Fight Nights bjöds det på amatör-MMA, då Pancrase-fightern Malik Tambe tog sig an Allstars Seihou Fawlise i en returmatch.

Tungviktsmötet höll ett högt tempo från start, och det var främst Fawlise som fick in flera hårda smällar i början. Sedan vände det dock och avgjordes plötsligt via en spektakulär knockout, då Tambe fick in ett stenhärd slag som lämnade Fawlise raklång på mattan.

Med den kraften han besitter ska det bli spännande att följa den 120 kilo tunga bjässens karriär. Nu menar han att proffsdebuten väntar härnäst och att han strävar mot att bli mästare i UFC. Kolla in segerintervjun nedan!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtIntervjuNyheterPancrase GymRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...