Martin Kampmann håller MMA-seminarium på Pancrase Gym den 24 augusti

UFC-veteran kommer till Sverige i helgen, för att undervisa i världens främsta kampsport.

Pancrase Gym meddelade nyligen att man anordnar ett seminarium i helgen för erfarna MMA-utövare. Leder träningen gör ingen mindre än Danmarks främsta MMA-utövare, den forna Cage Warriors-mästaren och UFC-veteranen med över 17 oktagon-matcher i bagaget, Martin ”The Hitman” Kampmann (20-7).

Under sitt nuvarande uppehåll från tävling har Kampmann, förutom att etablerat sig som poker-proffs, tagit sig an rollen som coach och kommer leda ett tre timmar långt tränings-evenemang, med ytterligare en timme för Q&A-session, den 24 augusti på Pancrase Gym Sweden, Rådmansgatan 54 i Stockholm.

Från Pancrases officiella sida för evenemanget meddelas följande:

OBSERVERA!
Det här seminariet riktar sig till dig som har en gedigen erfarenhet av MMA, alltså får du inte anmäla dig om du är nybörjare eller har hållit på i mindre än ett och ett halvt/två år. Detta för att seminariet kommer hålla en viss teknisk nivå som du måste klara av för att kunna tillgodogöra dig materialet och inte sinka gruppen. Om du är osäker, kontakta någon av värdarna.

Seminariet kostar 700 kr och då det bara ryms 30 deltagare (varav många platser redan är bokade) gör intressenter bäst i att anmäla sig snarast.

Vidare information hittar ni här.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Bobby RehmanNyheterPancraseSvenska Nyheter
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Elin Bladh
  21 augusti 2014 at 09:58

  För att klargöra vissa saker:

  Berserk MMA anordnar seminariet, men i Pancrase Gyms lokaler.
  Det är inte en föreläsning utan ett aktivt träningsseminarium – egen utrustning ska med!
  Förskottsbetalning gäller.

  Frågor kan med fördel tas med mig då jag är en av de som ansvarar för eventet.

  • Eric
   21 augusti 2014 at 10:15

   Tillägg: Då det är helg snart och kan ta några arbetsdagar för pengar att dyka upp kan det gå att lösa kontant om vi vet att du ska komma och inte kan uppvisa kvitto på betalning innan söndag. Men kontakta Elin eller någon annan värd isf, innan du dyker upp.

 • Profilbild på Starfighter
  Kenny Starfighter
  21 augusti 2014 at 11:27

  Skapligt sista minuten btw :-P

  • Eric
   21 augusti 2014 at 11:43

   Jag förstår det, blir lite stressigt. Då platserna var så begränsade var tanken från början att inbjudna medlemmar som tävlar från Berserk MMA, Pancrase och Storm MMA skulle fylla alla platser (står i eventet tror jag). Nu när det närmar sig och finns platser kvar beslutade vi att göra eventet offentligt. Hade det funnits mer plats hade vi kanske vågat göra så från start :) Datum har anpassats efter Martins schema.
   Du får låna eller råna helt enkelt! ;)

  Svara