Martin Kampmann håller MMA-seminarium på Pancrase Gym den 24 augusti

UFC-veteran kommer till Sverige i helgen, för att undervisa i världens främsta kampsport.

Pancrase Gym meddelade nyligen att man anordnar ett seminarium i helgen för erfarna MMA-utövare. Leder träningen gör ingen mindre än Danmarks främsta MMA-utövare, den forna Cage Warriors-mästaren och UFC-veteranen med över 17 oktagon-matcher i bagaget, Martin ”The Hitman” Kampmann (20-7).

Under sitt nuvarande uppehåll från tävling har Kampmann, förutom att etablerat sig som poker-proffs, tagit sig an rollen som coach och kommer leda ett tre timmar långt tränings-evenemang, med ytterligare en timme för Q&A-session, den 24 augusti på Pancrase Gym Sweden, Rådmansgatan 54 i Stockholm.

Från Pancrases officiella sida för evenemanget meddelas följande:

OBSERVERA!
Det här seminariet riktar sig till dig som har en gedigen erfarenhet av MMA, alltså får du inte anmäla dig om du är nybörjare eller har hållit på i mindre än ett och ett halvt/två år. Detta för att seminariet kommer hålla en viss teknisk nivå som du måste klara av för att kunna tillgodogöra dig materialet och inte sinka gruppen. Om du är osäker, kontakta någon av värdarna.

Seminariet kostar 700 kr och då det bara ryms 30 deltagare (varav många platser redan är bokade) gör intressenter bäst i att anmäla sig snarast.

Vidare information hittar ni här.

Kategorier
Bobby RehmanNyheterPancraseSvenska Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.