Pannie Kianzad

Pancrase Gym öppnar upp portarna för hösttermin den 13 augusti – anmäl er redan nu!

Snart är det dags för höstterminen att dra igång. Efter ett år som hittills bjudit på en hel del förändringar, fortsätter Pancrase Gym att utvecklas med fler nyheter. Bland annat kommer möjlighet finnas att gradera sig i MMA, när portarna nu slås upp på nytt. Läs mer och anmäl er redan idag!

Som en av Sveriges främsta och absolut äldsta MMA-klubbar, fortsätter Pancrase Gym ständigt att utvecklas för att bli ännu bättre. Grundad 1996 av den högt skattade tränaren och tidigare fightern Omar Bouiche, har klubben hunnit fostra flera framgångsrika professionella fighters, och samtidigt varit en plats alla att i en härlig gemenskap träna och ha kul tillsammans oavsett nivå.

Nu är det snart dags för höstterminen att dra igång, med spännande nyheter som väntar. Klubben, som ligger på Rådmansgatan 54 i Stockholm, öppnar närmare bestämt upp dörrarna torsdagen den 13 augusti.

Omar Bouiche Karl Albrektsson IRFA Foto Micha Forssberg 2013-10-19 001

Omar Bouiche coachar den obesegrade talangen Karl Albrektsson på IRFA 5 i Solnahallen. Foto: Micha Forssberg

 

Är du ett MMA-fan som länge funderat på att testa på sporten? En person med tävlingsambitioner, eller kanske en motionär som vill ta träningen till nästa nivå? Pancrase Gym har något för alla!

Förutom Omar Bouiche, som har det övergripande ansvaret, erbjuds även träning med en variation av flera andra duktiga tränare och även möjlighet till personlig träning. Efter de svettiga träningspassen erbjuder Juicepresseriet som vanligt ett varierat utbud av färskpressade juicer.

Karl Albrektsson Invägning IRFA Foto Micha Forssberg 2013-10-18 002

Karl Albrektsson (4-0), en ung, obesegrad MMA-talang som förutom sin egna professionella satsning även instruerar på Pancrase Gym. Foto: Micha Forssberg

 

Träna på en av Sveriges bästa MMA-klubbar – anmäl dig redan idag!

Klubben kommer nu erbjuda följande discipliner:

 • MMA
 • Standup striking
 • Sanshou/Kickboxning
 • MMAFYS
 • Grappling
 • Barnträning

MMA-träningen är uppdelad i nivåerna ny, mellan och avancerad, så att det alltid finns en grupp som passar just din kunskapsnivå. Övriga discipliner körs gemensamt, vilket även på så sätt stärker gemenskapskänslan på klubben. Nytt för terminen är även att du har möjlighet att gradera dig inom MMA, något klubben är först med i Sverige.

För endast 3200 kr får du träna obegränsat hela höstterminen. Passar det bättre med månadskort, eller kanske ett 10-kort att använda när det lämpar sig, finns även de alternativen.

 • Månadskort: 700kr
 • Terminskort 3200kr
 • Engångsträning: 150kr
 • 10-kort: 1400kr
 • Medlemskort: 250kr

pancrase-hösten

 

Tveka inte att söka dig till en av Sveriges bästa MMA-klubbar. Läs mer om verksamheten och förändringarna som kommer här, och skriv upp dig redan nu!

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
AnnonsKarl AlbrektssonNyheterPancrase GymSenaste NyttSvenska NyheterZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara