Foto: Mazdak Cavian

Superior Challenge 15: Fernando Flores ersätter Michel Ersoy

Superior Challenge har annonserat två förändringar i matchkortet inför nästa helgs gala.

Lördagen den första april är det dags för Superior Challenge 15, som äger rum i Eriksdalshallen i Stockholm. Med en vecka kvar till galan sker nu ett par förändringar i matchkortet.

Allstars-fightern Michel Ersoy (6-3) har nämligen skadat sig och tvingats hoppa av fjäderviktsmatchen mot den norske veteranen Thomas Hytten (9-10-1). In kliver istället Reny-fightern Fernando Flores (3-2), meddelade organisationen via ett pressmeddelande under lördagen.

Vidare har även norrmannen Gard Sagen (1-0) dragit sig ur matchen mot svenske proffsdebutanten Rostem Akman (0-0) på grund av sjukdom. Han ersätts i sin tur av landsmannen Ole Magnor (1-2).

Babak Ashti, grundare av Superior Group International, hade följande att säga:

“Det är alltid tråkigt med skador och sjukdomar men fighternas hälsa är alltid vår högsta prioritet och jag vet att Michel Ersoy och Gard Sagen kommer komma tillbaka i matchform väldigt snart. Stor cred till Fernando Flores och Ole Magnor som hoppar in på kort varsel. Jag tycker att vi har bibehållit kvaliteten i dessa två matcher som jag ser fram emot väldigt mycket.”

Mer information om galan hittar ni här.

 

Omslagsbild: Mazdak Cavian

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Fernando FloresMichel ErsoyNyheterRekommenderatSenaste NyttSuperior ChallengeSvenska FightersSvenska Nyheterz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...