Ringens härskare
RIngens härskare

Tävling: vinn ett exemplar av ‘Ringens härskare’!

MMAnytt lottar, i samarbete med Natur & Kultur, ut tre exemplar av Kerry Howleys bok ‘Ringens härskare’. Vinn en bok åt dig själv, eller att ge bort i julklapp till någon som du vill göra extra glad.

Tävlingen är mycket enkel. Skriv i kommentarsfältet nedan och motivera varför just du bör få ett gratisexemplar av boken. Skriv enligt följande: Motivering: […]

Sista datum är den 9:e december, därefter dras tre vinnande bidrag vars upphovsmän alla får varsin bok tillsänd på posten.

Kerry Howleys hyllade bok, Ringens härskare, kom ut på svenska under hösten 2015. Boken handlar om filosofistudenten Kit, som följer Erik Koch och Sean Huffman på deras äventyr genom MMA-världen. MMAnytt har tidigare recenserat boken här.

 

 

Kategorier
ExklusivtNyheterRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterTävling

Redaktör, skribent och krönikör på MMAnytt, skriver ofta med ett samhälls- och kulturperspektiv.
9 Kommentarer
 • Herr Elof
  2 December 2015 at 01:51

  Jag kan ta två ex.
  Ett till mig själv. Jag är lärare men har helt tappat intresset när det kommer till intellektuella skrifter efter min examen. Jag behöver nog lite mental träning, och här känns som att MMA-biten kan fungera väl som underhållande “hook” att fånga in mig med.
  Sen kan jag ta ett ex till min bror med. Han är enormt MMA-fan, men har inte läst en bok sen högstadiet, så tror fan det är dags!

  Eh… jag kan nöja mig med en bok också.

 • grillen
  2 December 2015 at 03:33

  Motivering: ung och fattig student som inte har råd att köpa boken men gärna vill läsa boken.

 • Footlock
  2 December 2015 at 10:27

  Motivering: Äntligen en bok som aspirerar på att ge läsaren en chans att få smaka på själen i MMA. Boken kommer jag att ge till mina oinvigda föräldrar med stort hopp om att de ska få bättre insikt i varför jag svettas nere på klubben 5 dagar i veckan!

 • JoSjo
  4 December 2015 at 10:28

  Motivering: En nördsjäl som jag ser boken som en fantastisk möjlighet att få grotta ner sig ytterligare i ett ganska nytt intresseområde.

 • Frantic
  4 December 2015 at 12:40

  Ska bli en julklapp till “mamsingen”.

  Hon läser alltid i någon bok men har noll förståelse för mma, tänkte se om detta kunde “rädda” tanten :)

 • Johannes
  6 December 2015 at 08:48

  Tjejen klagar alltid på att jag inte läser när vi är på semester och att jag stör hennes läsning med min rastlöshet. Denna bok väckte dock mitt intresse och vore perfekt till vår resa till Indien i januari :)

 • cooldoodleofastorp
  7 December 2015 at 10:50

  Jag bor i Australien, går till sportsbarer och ser till att titta på UFC så ofta jag kan. Försöker inte bara börja läsa en del men gillar att blanda mellan olika språk så vore skoj att läsa om min favoritsport.

 • Shozor
  8 December 2015 at 08:01

  Motivering: För ni är skyldiga mig det för alla timmar jag spenderat på MMAnytt alla dessa år. Det hade varit en perfekt present för min lilla kusin som är ett enormt fan av MMA och han älskar att läsa böcker. P.S jag är fattig. Puss och kram.

 • Roundhouse
  8 December 2015 at 09:06

  Motivering: För att jag är något bättre än alla andra men inte det minsta ödmjuk. Dessutom: snuggeliguggeli!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...