UPPGIFTER: Anton Turkalj klar för Dana White’s Contender Series!

✔ Datum: Då tävlar Turkalj framför UFC-chefen ✔ Får obesegrat motstånd!

Enligt källor så är den obesegrade svenska talangen Anton Turkalj klar för femte säsongen av Dana White’s Contender Series (DWCS)!

“The Pleasure Man” Turkalj har sju raka vinster, varav den senaste gav honom rejält med uppmärksamhet. Under BRAVE CF 50 så knockade han nämligen sin motståndare Konstantin Soldatov på endast tretton sekunder. Det var den snabbaste knockouten i Brave CF-historien och svensken har nu tagit hem alla sina vinster via avslut!

Att tävla i DWCS är en enorm möjlighet som kan komma att sätta ytterligare en raket på hans karriär. Turkalj förväntas möta en annan obesegrad talang i form av Kaloyan Kolev. Bulgariens Kolev har tio raka vinster och har avslutat merparten av sina motståndare.

Kolev har dock inte tävlat sedan augusti 2019 då han vann via KO i första ronden. Det betyder att två år kommer ha passerat när Kolev väl kliver in i buren med Turkalj.


HETAST JUST NU


DWCS: Anton Turkalj vs Kaloyan Kolev

Den femte säsongen av DWCS förväntas köra igång 31 augusti och bjuder på tio galor. Turkalj vs Kolev tar vid 12 oktober och är den näst sista DWCS-galan för denna säsong.

Sedan starten i juli 2017 har DWCS kommit att ge en plattform för framtida stjärnor som Sean O’Malley, Edmen Shahbazyan, Marina Rodriguez och Jimmy Crute.

Skulle Turkalj gå hem med vinsten på ett imponerande sätt är chansen stor att han får ett UFC-kontrakt! Det är enklare sagt än gjort då han möter en farlig motståndare.


MMAnytt har sökt Anton Turkalj men inte fått svar i skrivande stund. 

Omslagsbild: Stefan Romare

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Anton TurkaljSenaste NyttSvenska FightersSvenska Nyheter

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...