Rekordsumman: så mycket är Joe Rogans Spotify-deal värd

UFC-mästaren kommenterar: "That's some 'Fuck You' money!

UFC-kommentatorn Joe Rogan kommer att in dra in rekordsummor från sin exklusiva deal med musikjätten Spotify. Från och med den 1 september så kommer hans podcast The Joe Rogan Experience (JRE) att endast finnas på Spotifys plattform och för den exklusiviteten så kommer de att betala stora summor.

Enligt Wall Street Journal är affären värd mer än 100 miljoner dollar, vilket blir ca. 960 miljoner SEK enligt dagens växlingskurs. Rogan lugnar sina många fans och säger att innehållet i hans podcast inte kommer att påverkas av flytten till Spotify:

 – De vill att jag fortsätter göra min show på samma sätt som jag gör den nu. Det är en bara ett licensavtal, så Spotify kommer inte ha någon kontroll över showens kreativa anda.

– Det kommer vara exakt samma show. Vi kommer arbeta med samma gäng och göra samma program.


Missa inte: Avslöjar: UFC-kommentatorn Joe Rogans jättelön – från sin podcast

Läs också: Här visar Joe Rogan upp MONSTERFYSIK – en månad efter nya dieten!


UFC-stjärnorna reagerar på Joe Rogans Spotify-deal

Rogan har samarbetat med UFC sedan 1997 då han bland annat intervjuade fighters backstage och efter deras matcher. Trots att han tvingades sluta efter två år av ekonomisk skäl så kom Rogan att återvända när organisationen togs över av Zuffa.

Rogan är nu starkt associerad med MMA och han har också ett segment på sin podcast där han bjuder in välkända personer från sporten.

Efter att det stod klart att Rogan gjort en lukrativ deal med Spotify så tog flera UFC-stjärnor till sociala medier för att gratulera honom. Både mellanviktsmästaren Israel Adesanya och den före detta dubbelmästaren Conor McGregor skickade lyckönskningar till Rogan.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Joe Rogan ExperienceSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...