UFC skrotar de öppna uttagninarna inför The Ultimate Fighter 16

De öppna uttagningarna för The Ultimate Fighter är ett minne blott. Åtminstone för The Ultimate Fighter 16 som verkar ha återgått hela vägen tillbaka till säsong 1. Live-sektionen då de visar matcherna live är skrotad, och de kommer bara att bjuda in deltagare för en uttagning inför den kommande säsongen, rapporterar MMAJunkie.

Detta är förvisso inte första gången de gör på detta sättet. Under den första säsongen så tog de in deltagare på egen hand utan några öppna uttagningar. Även säsong 4, även kallad “The comeback season”, så ringde de upp fighters som tidigare gått matcher i UFC och erbjöd dem en plats i säsongen. Vinnaren i den säsongen fick en direkt chans på titeln i weltervikt respektive mellanvikt.

Om de planerar att göra en ny version av den säsongen, eller om de har något annat ess i rockärmen är inte helt klart ännu. Men räkna med fler The Ultimate Fighter-nyheter innan säsongen planerar att starta i september.

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
The Ultimate Fighter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...