Anastasia Yankova: “Det är en dröm som blivit sann”

Den ryska kickboxaren, modellen och MMA-fightern Anastasia Yankova har fått kontrakt med Bellator. Och om vi får tro henne själv är livet som proffsfighter rena drömmen.

Hon är kanske inte så duktig på engelska. Men hittills är hon obesegrad i MMA. Det ryska stjärnskottet Anastasia Yankova (2-0) har nyligen blivit signad av Bellator, och kommer att göra sin debut för organisationen den 16:e april.

Yankova har även bakgrund som kickboxare, där hon har ett record på 9-2. Förmodligen kommer hon att tävla både i MMA och kickboxning för Bellator.

I en intervju med MMA Fighting berättar Yankova att det är som en dröm som blivit sann:

“[Hade någon sagt till mig för några år sedan att: ‘Tasia, du kommer att fightas i Bellator, du kommer att träna med toppfighters i USA’, då hade jag sagt ‘Nej, är du inte klok?’. Men nu är jag här. Det är på riktigt. Drömmen har blivit verklig]”

Se hela intervjun här nedan:

Tror ni att det enbart är för hennes färdigheter i ringen som Scott Coker signat Yankova? Eller kan det finnas andra anledningar?

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
BellatorKickboxningNyheterSenaste NyttVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...