Bellator 140: Lima vs Koreshkov – Uncut

För lite mer än en vecka sedan gick Bellator 140 i Mohegan Sun Arena i Uncasville, Connecticut. Bellator har nu släppt ett inslag där vi får se hur det ser ut ”behind the scenes”. Vi får se hur det gick för huvudkortets utövare i både uppladdningen inför match samt efteråt. 

Bellator fortsätter att bjuda på mer video material sedan Scott Coker tog över rodret. I ett av de nyare inslagen kallad ”Uncut” får vi se uppladdningen för vissa av huvudkortet’s fighters innan de tar klivet upp i buren. Vi får även se utövarna göra upp samt efterspelet efter matchens slut. För fullständiga resultat från Bellator 140 så kan du klicka här.

Kategorier
BellatorNyheterSenaste NyttVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Headown
    28 July 2015 at 08:59

    MVP, alltså vilken karaktär han är, och ruskigt träffsäker med sina minst sagt udda tekniker. (: Vill se honom i UFC och motståndet där.

  • Svara