Ben Askren har ett aggressivt meddelande till Luis Santos

Ben Askrens nästa match kommer att bli en returmatch mot Luis Santos på One Championship: Pride of Lions. Deras förra match slutade med en No contest. Askren har lämnat Santos ett aggresivt meddelande på sin facebooksida.

Ben Askren mötte Luis Santos på One Championship: Valor of Champions i april tidigare i år. Matchen slutade i en No contest efter att Askren petat Santos i ögat vilket ledde till att de fick avbryta matchen. Själva matchen varade bara lite mer än två minuter men har blivit omtalad för det första gången Askren inte dominerat en match med sin brottning.

Fram tills matchen hade Askren ett matchfacit på fjorton vinster och noll förluster. Under själva matchen misslyckades Askren med ett tiotal nedtagningsförsök samtidigt som Santos kontrade med flera judotekniker som gjorde att han hamnade överst på marken. Santos var den första som neutraliserat Askrens brottning och dominerat honom.

Det blev tidigare idag officiellt att det blir ett returmöte för dem båda. Returmatchen kommer att ske på One Championship: Pride of Lions som äger rum 13 november i Singapore. Askren har visat sitt missnöje med den förra matchen och nu med ett returmöte inbokat har han lämnat ett aggressivt meddelande till Santos på hans facebooksida:

November 13th baby! Evolve MMAONE Championship

Posted by Ben Askren on den 15 september 2015

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Ben AskrenONE ChampionshipSenaste NyttVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...