Chael Sonnen stödjer Donald Trumps presidentkampanj

Utöver MMA är Chael Sonnen en aktiv politiker från det republikanska partiet. I en intervju berättar han att han stödjer Donald Trump som han anser är den enda ärliga republikanska presidentkandidaten.

Chael Sonnen är främst känd som en högljudd MMA-Fighter med kontroversiella uttalanden. Mindre känt är att han är aktiv inom den amerikanska politiken och anhängare av det republikanska partiet. I en video där han diskuterar vem som kommer bli republikanernas nästa presidentkandidat berättar han att han i nuläget stödjer den kontroversiella Donald Trump. Sonnen anser att Trump är den enda ärliga kandidaten. Trump har kommit med kontroversiella uttalanden där han påstått att mexikaner som invandrat enbart är kriminella och ifrågasatt flera republikaners militära bakgrund när han själv inte har någon.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Chael SonnenSenaste NyttUnderhållningVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...