UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor har gjort sig känd för sitt självförtroende, och hur han förutspått avsluten i sina matcher. Dock fick han senast äta upp sina ord och Bougamza känner själv att han inte vill göra likadant.

Ett måste: Se vägen som Eddie Alvarez och Conor McGregor tagit till UFC 205

MMAfighting har släppt en högkvalitativ videoserie där vi får följa UFC 205-stjärnornas karriär som lett fram till det omtalade kortet den 12 november. Denna gång tar vi en närmare titt på Conor McGregor och Eddie Alvarez.

UFC 205-galan i Madison Square Garden kommer att bjuda på MMA-världens toppnamn inom en rad olika divisioner och i kvällens huvudmatch möts UFCs fjäderviktsmästare Conor McGregor och lättviktsmästaren Eddie Alvarez.

Tillsammans har de 55 matcher och 48 vinster emellan sig och de siktar båda på att lägga till ännu ett positivt resultat till sitt fighting-CV.

Alvarez debuterade professionellt fem år tidigare än McGregor och har under sin långa MMA-karriär lyckats bli en av de mest dekorerade slagskämparna per dagsdato. Bland Alvarez prestationer finner vi bland annat BodogFIGHT- Bellator-, och UFC-bältet och han har flera gånger tagit emot priser för sin aggressiva stil.

McGregor har i sin tur tagit hem fjädervikt- och lättviktsbältet i Cage Warriors Fighting Championship (CWFC) och siktar på att göra detsamma inom UFC. Lyckas han kommer han skriva MMA-historia genom att bli första fighter att hålla två UFC-titlar samtidigt.

Ta en närmare titt på storstjärnornas karriär som lett fram till UFC 205 som går av stapeln den 12 november:

 

Omslagsbild via MMAnytt.se

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  7 November 2016 at 03:35

  Blev lite dåligt med kvinnan som pratar

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
  Rob Font vs José Aldo1.652.30
  Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
  Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
  Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
  Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...