Zebaztian "The Bandit" Kadestam. Foto: Mazdal Cavian/MMAnytt

Exklusiv video: Kolla in det tredje avsnittet av Zebaztian Kadestams videoblogg

Det tredje och sista avsnittet av PXC-mästaren Zebaztian Kadestams videoblogg ligger nu ute. Spana in det här!

Pacrase gym diego gonzalez zebastian kadestam 2016 PHOTO MAZDAK CAVIAN_-5

Det drar ihop sig inför Zebaztian Kadestams (7-2) nästa match. Nu på fredag kommer svensken att försvara welterviktstiteln i den filippinska organisationen Pacific Xtreme Combat, då han ställs mot finnen Glenn Sparv (12-3) på PXC 53 i Manila.

I det tredje avsnittet av Kadestams videoblogg inför matchen berättar han om skillnaden mellan träningen i Sverige och Asien, samt förklarar varför han tror att det är lättare att lyckas inom kampsport om man kommer från en lite strulig bakgrund.

Kolla in avsnittet i videon nedan!

 

Här hittar ni det första avsnittet. Avsnitt två finner ni här.

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
ExklusivtMMAnytt TVNyheterPacific Xtreme CombatPancrase GymRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterVideoZ-Klistrad artikelZebaztian Kadestam

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
En kommentar
  • Kenny Starfighter
    6 April 2016 at 02:56

    Tänkte på de här, e de verkligen en Vlogg? känns ju mera som en intervju? eller?
    Kanske inte kan definitionen av Vlogg ordentligt men tycker det ska vara mera träning, vad han gör utöver träningen osv,

  • Svara