Gratismatch inför UFC on FOX 21: Carlos Condit vs Rory MacDonald

Inför Carlos Condit kommande match mot Demian Maia bjuder vi på en av matcherna som visar varför Condit befinner sig på den absoluta toppen i divisionen.

Carlos Condit har äntrat ringen mot några av MMA-världens största namn och den 12 juni 2010 mötte han Rory McDonald i kanadensarens hemland.

Fighten vann dem båda kvällens Fight of the Night-utmärkelse och bjöd på imponerande uppvisningar från både McDonald och Condit.

Se matchen här nedan och kom ihåg att lämna en kommentar om vad du tyckte.

https://www.youtube.com/watch?v=gYX4tg3elRI

Omslagsbild: Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
3 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  23 August 2016 at 07:52

  Skandal av dommaren att stoppa när det va 9 sek kvar. Rory vann ju de två första ronderna och hade lätt kunna stå emot sista 9 sek. Sen hade man åtminstone kunnat lämna det till dommarna.

  • www.MatiasAndres.com
   24 August 2016 at 10:26

   Både ja och nej, McDonalds ansikte var rejält skadat och fler slag hade kunnat förvärra situationen. Du har rätt i att han hade vunnit om inte matchen blivit stoppad, det visade domarnas poäng efteråt, precis som i matchen mot Lawler

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    24 August 2016 at 03:12

    9 sek är ändå på tok för lite speciellt när det är slutet på tredje och sista ronden. Det där va hårt mot Rory måste jag säga sen om du tittar på när dommaren stoppade då slog inte ens Condit och han va inte aktiv med slagen just den sekunden.

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...